Нашата култура

Където и да видите Еколаб (Ecolab), ще откриете водещи принципи от Културата ни. Тя е осезаема сила, която надхвърля географски ширини и говорими езици, прониква във всичко, което създаваме като компания.

 

Корпоративен дух

Служителите на Еколаб са сърцето и душата на компанията. Жадни за успех и целеустремени, ние прегръщаме непознатото, без страх поемаме рискове, уверени в своите способности да постигаме резултати. Притежаваме желание и амбиции. Преследваме целите си упорито, преодоляваме препятствия с решителност и висок дух. Но преди всичко, намираме радост в работата си, в обслужването на нашите клиенти.

Гордост

Изключително обслужване, изключителни продукти. С удоволствие предоставяме първокласно качество във всичко, което предлагаме. Без значение колко е голям проекта, или пък малко е запитването, ние се стремим да предоставим в отговор превъзходно качество. Ние ценим компанията и я представляваме с гордост.

Решителност

Амбициозни и агресивни, решителни и устремени, ентусиазирани и енергични, ние приемаме възможностите за конкуриране. Процъфтяваме в предизвикателствата, виждайки ги като възможност за успех. Работим заедно, в екип, за да удовлетворим нашите клиенти, и да насочим компанията към още по-големи успехи.

Отдаденост

Като едно семейство, ние сме свързани от неизказано обещание, обвързано с нашите убеждения. Ние оценяваме отдадеността и с радост си помагаме един на друг, и на нашите клиенти. Верни сме един към друг и нашата кауза.

Страст

Вярваме с цялото си сърце в компанията; целите и принципите й са наша мисия, с радост ги приемаме и безмилостно ги преследваме. И още, вярваме един в друг, защитаваме се и подкрепяме.

Цялост

Професионалисти, на които може да се има доверие. Честни. Нашата корпоративна цялост е ключово предимство и се стремим да го запазим на международно ниво. Поставяме високи стандарти и ги съблюдаваме. Споделяме очакванията си един с друг и се стремим да поддържаме работното си място, основано на доверие, взаимни ценности и репутация.

 

Back to Top