Оборудване за почистване с пяна при ниско налягане

Различните пазарни сегменти в хранително-вкусовата промишленост имат различни хигиенни нужди и обхвата на технологичното оборудване и разнообразието на замърсяванията ги изправят пред различни предизвикателства на процесите за почистване и дезинфекция.

Постоянните, ценово ефективни резултати се основават на избора от правилната комбинация от продукти и оборудване. Водещата позиция на Еколаб в разработването на такива решения ще ви помогне да постигнете това.

Пълната гама с оборудване за почистване с пяна при ниско налягане е разработена да предоставя решения за всички приложения в хранително-вкусовата промишленост независимо от размера, сложността или степента на автоматизация. Специалистите на Еколаб ще ви предложат решения според вашите нужди.

Мобилни решения за почистване и дезинфекция в хранително-вкусовата промишленост

Мобилно оборудване за почистване с пяна: достигнете ВСЯКА ТОЧКА във вашето производство

Освен добре познатите системи за почистване с пяна ние имаме нова гама мобилна гама с оборудване.   Тя е "Plug & Play", безопасна, лесна за свързване и употреба: 

 

  • MobyFoam устройство за локално нанасяне на пяна чрез добавяне на въздух към готов разтвор 
  • Griff, с вграден усилвател и компресор, с изплакване (5-8 bar), пенообразуване, дезинфекция, чрез един изход, при захранване от 230 V
  • Hybrid Typhoon, с вграден усилвател и компресор, с изплакване (25 or 40 bar), пенообразуване, дезинфекция, чрез един изход, при захранване от 440 V и ПОДОБРЕНО качество на пяната

Изтеглете 2-странната брошура и прочетете повече за това оборудване или изтеглете пълното описание на цялата гама оборудване за почистване с пяна.

Гледайте видеото за взаимодействието на Hybrid foam технологията с нашата най-нова гама пенообразуващи продукти TOPAZ.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ HYBRID & TOPAZ

Демонстрация на оборудване MobyFoam

Как се използва мобилната единица за пяна Ecolab Griff 5 - 8 bar

Видео с инструкция за употреба на Ecolab Griff за почистване и дезинфекция с пяна

Как се използва мобилната единица за пяна Ecolab Hybrid Typhoon 20/40 bar

Как се обслужва блок на Hybrid Typhoon

Как се обслужва вентила на Hybrid Typhoon

Back to Top