Хигиена на персонала и здравословна работна среда

В хранително-вкусовата промишленост безопасността на храните е изключителен приоритет. Безопасността на храните е крайната цел на всички хигиенни процеси, които трябва да се управляват професионално и непрекъснато. За безопасността на храните не се правят компромиси.

Ефективното управление на хигиената на персонала е от решаващо значение за безопасността на храните. Фактът, че е налице физически контакт на хората с храните, е вероятно най-критичната точка на процедурите за хигиена в производствения процес. Предаването на патогени от човешки носител е по-вероятно от която и да е друга форма на кръстосано замърсяване. 

Нашата гама включва функционални и ефективни хигиенни шлюзове, които комбинират измиване на ръце, дезинфекция, почистване на обувки и механизъм за контрол при влизане. В допълнение ние предлагаме стенни дозатори, които позволяват икономично и прецизно дозиране на голям брой продукти за миене, дезинфекция и защита на ръце, в отговор на изискванията на различните производствени среди.

Програмите за хигиена на Еколаб  са разработени според най-високите стандарти за безопасност на храните. Ние анализираме, консултираме, предлагаме и доставяме. Нашите програми са разработени от професионалисти за професионалисти и предлагат широка гама на приложение в индустрията. С Еколаб като ваш партньор  имате достъп до комбинация от доказани технологии, приложна химия и ненадминат опит, изградена и разработена специално за хранително-вкусовата промишленост.  

Back to Top