Грижа за вимето

Предпазването от мастит и поддържането на добро състояние на вимето е един от най-ефективните начини за увеличаване добива на мляко. Грижата за вимето с професионални биоцидни продукти се счита за най-важната практика в програмите за контрол на заболяването от мастит.

Ние ви помагаме да предпазите вашите крави от заразяване с патогени чрез предотвратяване на замърсяването по време на доене с професионални препоръки за хигиена, с високо ефективни програми за грижа за вимето и богат набор от решения за дезинфекция. Превенцията срещу заразяване с мастит се постига най-добре чрез поддържане на чиста и суха среда чрез нашите програми за био-безопасност във фермите и чрез нашите решения за грижа за вимето преди и след доене.

Нашите чаши за виме съдържат защитни компоненти за кожата като овлажнители, омекотители и ексфолианти за поддържане на здрава кожа, ограничаване на възможните точки за вход на бактерии и удължаване времето за млекодобив на кравите.

Признавайки необходимостта от предпазване от мастит по време на доене, за увеличаване на производителността на една крава и улесняване процеса на доене, Еколаб разработи широка гама от лесни за приложение хигиенни решения.

 

Back to Top