Грижа за ръцете и кожата

Грижа за ръцете и кожата

Формулите на Еколаб за дезинфекция на ръце, хигиенно измиване и дезинфекция на ръце и тяло, лосиони за грижа за кожата и пред манипулационна дезинфекция на кожа са създадени за да задоволят множеството изисквания на днешния пазар. Различните формули са разработени да отговорят на различни нужди: според честота и удобство, според типа кожа и според изискванията на високорискови зони и пациенти. Нашите продукти за ръце и кожа са лесни за употреба и отлично се възприемат от здравните работници. С висока приемственост от персонала можете да постигнете съответствие с нормите за хигиена на ръце и кожа и ще намалите риска от разпространение на инфекции и кръстосано заразяване.

Предлагаме пълна гама от продукти за дезинфекция на ръце, всички осигуряващи бърз ефект и широк спектър на действие, грижа за чувствителна кожа в удобни разфасовки. Можете да изберете измежду антибактериален профил, състояние на продукта или ниво на успокояващ кожата ефект, които най-добре да отговарят на вашите потребности.

Всички продукти на Еколаб са съобразени с изискванията за хигиенна и хирургична дезинфекция на ръце и кожа. Те са изключително ефективни дори и при кратко експозиционно време като същевременно осигуряват спазването на висок стандарт в сложни ситуации.

Всички наши формули регулират съдържанието на влага и масти в кожата, особено когато тя е подложена на често миене и дезинфекциране.

Стенните ни дозиращи устройства предлагат точно и икономично дозиране на средствата за миене, дезинфекция и поддържане на ръце и кожа.

 

Back to Top