Заведения за бързо хранене

Ние не предлагаме просто продукти. Ние предлагаме решения. Ние правим това като питаме от какво имате нужда, вземайки предвид факторите, важни за вас, като удовлетвореност на гостите и персонала, съотношението ресурси - разходи, оперативна ефективност и икономия на време и труд.

Чрез Kay Програмата, ние сме водещ доставчик на почистващи и дезинфекциращи продукти и услуги за веригите за бързо хранене. Независимо дали работите в една или 100 страни, ние разработваме конкретни програми, за да постигнете най-високо ниво на чистота и хигиена, безопасност на храните и да защитите търговската си марка. 

Изследванията на химици, инженери и микробиолози са разработени в партньорство с вас. В резултат на това ние можем да разработим индивидуални, комплексни решения за безопасност и ефективност. Освен това нашите местни екипи предлагат пълно обслужване при решаването на проблеми, включително анализ на почистваните повърхности и оборудване в помещенията за приготвяне на храна.  

Проектирани така, че да не вредят на повърхностите, оборудването или персонала, нашите продукти работят с дозиращи системи за лесна и безопасна употреба. Това свежда до минимум употребата на вода и количеството отпадни води, осигурявайки контрол на използваните почистващи продукти, ниски разходи за поддръжка и консумативи.   

Моля изберете приложение или се свържете с нас директно чрез контактите за това направление.

Back to Top